HomePura FreshActiesReceptenWist je dat?Contact
 
 
 Een frisse kijk op smaak en kwaliteit

Gezond en lekker, gaat dat wel samen? Jazeker, want vanaf nu is er een nieuw citrusmerk op de markt: Pura Fresh.

Pura Fresh staat voor een pure, zuivere en eerlijke kwaliteit. De sinaasappelen en mandarijnen van Pura Fresh zijn, het hele seizoen door, gegarandeerd uitstekend van smaak en kwaliteit. Met andere woorden: ze zijn gewoon lekker!

En nog gezond ook, want citrusvruchten hebben een hoge voedingswaarde en zijn rijk aan vitamine C. Mandarijnen bevatten bovendien calcium, die zelfs beter in het lichaam wordt opgenomen (beter dan bijvoorbeeld calcium uit melk).


 

 

 


 

De nieuwe norm in kwaliteit

Deze citrusvruchten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn afkomstig uit zorgvuldig geselecteerde gebieden in Spanje. De kwaliteit wordt beoordeeld op zoetgehalte, hoeveelheid sap, smaak en uiterlijk. Alleen de allerbeste citrusvruchten mogen dus de naam Pura Fresh dragen.

Eenmaal geoogst, worden de vruchten exclusief geselecteerd en verpakt voor uw detaillist. Door de vrijwel rechtstreekse levering blijft de smaak en kwaliteit gewaarborgd. Verser kan bijna niet. Dus ga voor topkwaliteit en smaak naar uw detaillist en vraag naar de sinaasappelen en mandarijnen van Pura Fresh.

Waar kan ik Pura Fresh producten kopen?

Steeds meer detaillisten kiezen voor de kwaliteitsproducten van Pura Fresh. Op dit moment zijn Pura Fresh producten in heel Nederland verkrijgbaar. Zoek je een verkoopadres in je eigen regio? Neem dan contact op met de Pura Fresh consumentenlijn (0416) 379 090 of stuur een e-mail naar info@purafresh.nl
 

 

Copyright 2011 | disclaimer & Privacy